Vsebine

Dostop do izbranih vsebin imajo le udeleženci Dance of Truth programa.

V OBJEMU ZVOKA IN TIŠINE

Na delavnici »V objemu zvoka in tišine« bomo s pozornostjo na zvoke in tišino krepili moč polnega zavedanja. Skozi gib bomo spoznavali odziv telesa na različne vrste glasbe in se s pomočjo coachinga učili obvladovanja neprijetnih čustev in misli.

KO SPREGOVORI TELO

Na delavnici »Ko telo spregovori« bomo ponovno poiskali stik s samim seboj skozi različne vaje in tehnike, ki nas bodo vsaka na svoj način peljale globlje v notranji svet telesnih občutkov, čustev in misli.

Delavnice 2018/19

SREČANJE S SEBOJ

Na delavnici »Srečanje s seboj« bomo ponovno poiskali stik s samim seboj skozi različne vaje in tehnike, ki nas bodo vsaka na svoj način peljale globlje v notranji svet telesnih občutkov, čustev in misli.

ZDRAVILNA MOČ ZVOKA IN TIŠINE

Na delavnici »Zdravilna moč zvoka in tišine « bomo ponovno poiskali stik s samim seboj skozi različne vaje in tehnike, ki nas bodo vsaka na svoj način, skozi zvok in tišino popeljale globlje v notranji svet telesnih občutkov, čustev in misli.

ZUNANJI SVET – ZRCALO NAS SAMIH

Na delavnici »Zunanji svet – zrcalo nas samih« bomo skozi različne vaje in tehnike spoznavali pomen naših ogledal, se skozi odsev učili sprejemanja najglobljih, temnih delov sebe in poskušali razumeti, kaj nam »učitelji« na naši poti želijo pokazati.

DELUJ IZ LJUBEZNI, OPUSTI STRAH

Na delavnici »Deluj iz ljubezni, opusti strah« bomo skozi različne vaje in tehnike globlje pogledali vase, v naše strahove, jih ozavestili, izplesali ter prebudili v sebi radost, veselje in ljubezen, življenjsko silo, ki vodi na pot osebne rasti in samoizpolnitve.

ZAUPAM ŽIVLJENJU

Na delavnici »Zaupam življenju« bomo skozi različne vaje in tehnike globlje pogledali vase, v naše telo in raziskovali, kdaj je naša resnica telesna in kdaj spregovori naš um. Ali prepoznamo, kateri glas resnice je pravi?

PLES RESNICE – POT DO SVOBODE

Na delavnici »Ples resnice – pot do svobode« bomo skozi preplet različnih vaj in tehnik s pomočjo čuječnostne meditacije, intuitivnega gibanja in coachinga globlje pogledali vase in raziskovali, kaj nas ovira na poti do resnice in katera »žepna« orodja nam lahko vsakodnevno na tej poti pomagajo in nas pripeljejo do končnega cilja – svobode.